HKS Nederland

 

HKS Safety Shoes Nederland

 

Het oude imago van zwarte en zware veiligheidsschoenen is definitief verleden tijd. De brede collectie HKS® biedt comfortabele werkschoenen met een sportief en modern uiterlijk waarbij veiligheid voorop staat. Licht in gewicht, ergonomische pasvorm en pro-actieve ondersteuning zijn hierbij belangrijke factoren.

Met meer dan 110 jaar ervaring en passie voor het schoenenambacht, biedt HKS® een breed aanbod functionele veiligheidsschoenen voor diverse branches. In ontwerp- en productieprocessen worden de hoogste eisen gesteld aan kwaliteit en comfort. Ook het milieu is hierbij van groot belang. Zo produceert HKS® een toenemend aantal modellen met materialen van microvezel waarvan een aantal modellen Approved Vegan.

HKS Fabrikant

Sinds 1908 is de familie Klumpen met hun historie en kennis trots om nu onder leiding van de derde generatie een moderne veiligheidsschoenenfabriek te voeren. Sinds deze jaren staan techniek, functionaliteit en design voor het onmiskenbare karakter van HKS veiligheidsschoenen. Dit karakter is het resultaat van onze consequente ontwikkelingen en trendonderzoeken. Kortom HKS veiligheidsschoenen staan voor de modernste lifestyle en spreken door de vorm en functie individueel aan.

HKS produceert veiligheidsschoenen onder het motto ‘Fit for Work!‘ waarbij veiligheid, kwaliteit en comfort centraal staat. De collectie bevat dan ook veiligheidsschoenen uit de veiligheidscategorieën EN 20345 SB, S1, S1p, S2 en S3 voor dames en heren. Tegelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfort. Dit bereikt men door continu door te ontwikkelen. Samen met de fabrikant van de leesten en de fabrikant van de productiemachines blijft men op zoek naar optimalisatie en continuïteit om de kwaliteit en het comfort te waarborgen. Mocht in deze fase iets afwijken van de standaardisatie dan zijn de feedbacklijnen zeer kort waardoor er snel geschakeld kan worden.

 

Contact

Nieuweweg 170
6603 BT Wijchen
Nederland

Bezoek alleen op afspraak

024 - 8200 931